Olemme mukana 100 syytä matkailla Suomessa -kampanjassa

5.5.2022

100 syytä matkailla Suomessa tarjoaa inspiraatiota ja vinkkejä siihen, mitä nähtävää ja koettavaa ympäri Suomea oikein löytyykään. Sivusto on olemassa, jotta jokainen voi löytää ideoita kotimaanreissuille kätevästi yhdestä paikasta – ilman päätöntä surffailua internetin syövereissä.

Sivuston ja kampanjan takana on iso joukko matkailutoimijoita ja -kohteita ympäri Suomen. Ne ovat yhdistäneet voimansa, jotta kaikilla olisi mahdollisuus nauttia Suomen hienoista antimista ja löytää myös niitä paikallisten suosikkipaikkoja, joita edes tietäjät eivät vielä tiedä muuten kuin omilla kulmilla.

100 syytä -sivustolla on esillä yli 120 matkakohdetta ja lisäksi löydät linkit alueellisten matkailuorganisaatioiden sivuille. Toisin sanoen tavoitat useita satoja kohteita, yrityksiä ja yksittäisiä nähtävyyksiä ympäri Suomen etelästä pohjoiseen ja tuntureilta Turkuun. Mikä parasta, myös pienet matkailuyrittäjät pääsevät sivuston avulla paremmin esille ja koko reissukansan löydettäviksi.

Kotimaisten yrittäjien tukeminen lähimatkailulla on reilu ja vastuullinen teko. Reissatessasi kotimaassa ja paikallisia palveluja käyttäen rahasi jäävät Suomeen ja työllistävät ihmisiä. Jo yhdellä kotimaanreissulla vuodessa on iso merkitys, kun sen tekee riittävän moni ja luvut ynnätään kansantalouden tasolla. 

Kampanja on suomenkielinen.