Biljetter
Archipelago Sea Jazz är en ny serie på fyra festivaler som erbjuder skärgårdsstämning och toppmusik i Skärgårdshavsområdet.

Archipelago Sea Jazz-festivalseriens biljettförsäljning är i full gång!

Festivalserien sätter igång med Baltic Jazz i bruksmiljö på Kimitoön. På scenerna uppträder i sommar internationella namn så som Hot Sugar Band, Stockholm Stompers, Estonian Dixieland Band samt inhemska toppnamn som Jukka Perko och Antti Sarpila.

Korpo Sea Jazz är näst i tur med sin uppsättning av strålande finska jazznamn så som bland annat Kaisa Mäensivu, Olli Hirvonen och Kasperi Sarikoski. Jazzsångerskan Kadi Vija fortsätter som konstnärlig ledare för festivalen.

Den nya festivalen Turku Sea Jazz hämtar tonerna av jazz till Åbo Båtvarv. Bland de första artisterna finns heta inhemska namn så som Timo Lassy & Teppo Mäkynen, Verneri Pohjola Quartet samt världsmusikens mästarband Helsinki-Cotonou Ensemble.

Festivalserien avslutas i skandinavisk stil med den andra nya festivalen, Åland Sea Jazz. De första artisterna som släppts för denna lilla maritima festival är Anni Elif och Manuel Dunkel Standards Trio.

Bekanta dig med programmen på festivalernas egna webbsidor, flera artister släpps under vårens gång.
I samband med biljettköp på Tiketti har man möjlighet att bidra till skyddet av Östersjön genom att donera till John Nurminen Stiftelsen.

Låt vågorna ta dig till skärgården, klicka på vågsymbolen uppe i högra hörnet för att surfa vår webbsida!

Aktuellt

Turku Sea Jazz

Archipelago Sea Jazz

Aland Sea Jazz

Korpo Sea Jazz

Baltic Jazz

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Vi Ses!

Prenumerera på Archipelago Sea Jazz nyhetsbrev och var bland de första som får höra om sommarens artister och evenemang, biljettförmåner m.m.