Hanna Ikonen kehittää Archipelago Sea Jazz -festivaalisarjaa

17.1.2022

Hanna Ikonen on aloittanut Jazz City Turku ry:n palveluksessa. Hän toimii Archipelago Sea Jazz -festivaalisarjaa kehittävän hankkeen markkinointipäällikkönä ja tuottajana. Hanna on toiminut vastuullisissa kulttuurituotannon tehtävissä eri puolilla Suomea. Ennen nykyistä työtä hän vastasi yhdestä Suomen kansainvälisesti tunnetuimmasta tapahtumabrändistä, Ilmakitaransoiton MM-kisoista. Turun seudulle palattuaan hän kokee uuden työn motivoivana ja merkityksellisenä. 

“Hyppäsin innolla mukaan kehittämään tätä kiehtovaa tapahtumakokonaisuutta. Alueen saaristo on ainutlaatuinen ja sen herkän luonnon huomioiminen kaikessa toiminnassa on minulle luontevaa aikaisemmin tekemäni ympäristötyön ansiosta”, Hanna kertoo. “Olen marinoitunut verkostoituja ja kehittämistyö on minulle yksi mieleisimmistä työnkuvista. Tunnen täkäläistä kulttuurikenttää ja toisaalta olen ollut toisaalla riittävän pitkään pystyäkseni katsomaan asioita uusin silmin.” 

Archipelago Sea Jazz -hanke kehittää neljän Saaristomeren alueen jazztapahtuman yhteistyötä. Kokonaisuuteen kuuluvat Baltic Jazz (8.-10.7.), Korpo Sea Jazz (20.-24.7.), Turku Sea Jazz (29.-30.7.) ja Åland Sea Jazz (5.-6.8.2022). 

Archipelago Sea Jazz -sarjan ensimmäiset ohjelmajulkaisut tarjoillaan lähiaikoina. 

Liput tapahtumiin tulevat myyntiin helmikuussa. Voit tukea John Nurmisen säätiön Itämeri-työtä lipun hankinnan yhteydessä.


Kuva: Lasse Lehto